Kamer en voorzieningen

In het AmandiHuis beschikt iedere gast over een eigen, ingerichte kamer met terras en eigen luxe badkamer. Daarnaast kan men gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer, keuken en de familiekamer. Met een aantal persoonlijke eigendommen of spullen uit uw huis voelt u zich snel thuis in uw kamer. In het hele huis is er gratis wifi.

Naast uw eigen terras beschikt het AmandiHuis ook over een dakterras en een grote tuin met bloemen en paden waar u kunt genieten van de buitenlucht. U kunt gebruik maken van tafels en stoelen, maar u kunt ook met uw bed naar het terras gereden worden en de natuur beleven. Het AmandiHuis is rookvrij.

De zorgvrijwilligers helpen de professionele zorg met de persoonlijke hygiëne of zorg aan het bed. Zo nodig helpen zij u met eten en drinken en bieden zij u en uw naasten een luisterend oor.

Het eten en drinken wordt verzorgd door de (kook)vrijwilligers. Dagelijks bereiden zij verse maaltijden in de keuken grenzend aan de huiskamer. U kunt altijd een verzoek indienen voor een maaltijd en we houden rekening met eventuele allergieën.

Ook de was kunnen we voor u verzorgen. Eigen huisdieren zijn onder voorwaarden en in overleg met de coördinator welkom op de gastenkamer.

8568Bezoek
Bezoek is altijd welkom; de koffie en thee staan klaar. ‘s Avonds vanaf 22.00 uur bewaren wij graag de rust in het AmandiHuis. Waken is hierop een uitzondering. Desgewenst kunnen naasten tegen een vergoeding met u mee eten en blijven slapen.

Kosten
Voor uw verblijf vragen wij een dagelijkse vergoeding. Deze is veelal gedekt via uw aanvullende zorgverzekering. De coördinator informeert u hierover bij het kennismakingsgesprek.